image

Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA Hamont-Achel

Gereedschappen & werktuigen met industriediamant De geschikte vakman voor uw boor- en zaagwerken! Kapelstraat, 69 3930 Hamont-Achel.   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    telefoon: 011 44 50 14    gsm: 0475 61 79 25    fax: 011 44 50 02

klik voor uitvergroting Ons bedrijf is opgericht in 1997 en heeft sindsdien een solide naam opgebouwd in de sector. Met name het correct nakomen van gemaakte afspraken en samen met de opdrachtgever zoeken naar een economische oplossing voor hun probleem heeft van ons een betrouwbare partner gemaakt voor al uw betonboor en –zaagwerk. Indien noodzakelijk schrikken we er ook niet voor terug om bestaande machines aan te passen, of indien nodig, volledig nieuwe machines te ontwikkelen voor het bestaande probleem. Dit alles onder het motto: “ problemen geven je de mogelijkheid om oplossingen te zoeken.” Ons machinepark wordt gekenmerkt door moderne, veilige, “top of the bill” machines die regelmatig onderhouden worden, zodat U kan genieten van een snelle en correcte uitvoering van uw werkzaamheden, met een minimum aan uitval.

klik voor uitvergroting Het is dit innovatieve karakter van ons bedrijf samen met correcte afspraken en het meedenken van ons, dat onze klanten waarderen en in een langdurige zakelijke relatie resulteert. Vanuit onze thuisbasis in Hamont-Achel bedienen wij Heel België en een groot deel van Nederland. Streefpunten: Veilige uitvoering. Correct nakomen van gemaakte afspraken. Een zo economisch mogelijke uitvoering van de opdrachten. Na voltooiing van de werken de werf verlaten wetende dat de klant tevreden is. Oog voor het milieu.